CoronaCorona gevolgen maatschappijenIndustrieOverig nieuws

Ryanair blijft toch nog langer doorvliegen met beperkt schema

Ryanair blijft nog 16 april doorvliegen met het beperkte vliegschema. Eerder meldde de maatschappij dat na vandaag alle vluchten zouden worden opgeschort.

Bezettingsgraad

“We werken samen met de EU regeringen om te proberen een aantal vluchten in stand te houden voor noodredenen, ook al is de bezettingsgraad op deze vluchten er laag”, zegt de maatschappij. “We verlengen dit gelimiteerde schema tot donderdag 16 april.”

Vloot

Negentig procent van de vloot staat inmiddels aan de grond. De maatschappij verwachtte in april en mei helemaal niet meer te vliegen, maar bekijkt de situatie per week. Of de vluchten na 16 april wel worden opgeschort, is nog niet bekend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close