CoronaLiefhebberNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol AirportVeiligheid

Spottersplaats Polderbaan afgesloten

De gemeente Haarlemmermeer heeft besloten de bekende spottersplaats bij de Polderbaan dit weekend te sluiten.

Gesloten

De gemeente voorziet het komende Paasweekend de komst van veel spotters en liefhebbers naar Schiphol, mede vanwege de goede weersvooruitzichten. De maatregelen tegen het coronavirus zouden daarbij mogelijk niet in acht worden genomen. Om die reden heeft de gemeente besloten de spottersplaats bij de Polderbaan preventief tot na het Paasweekend te sluiten. Ook het parallel aan de start- en landingsbaan gelegen Polderbaanpad is dicht.

Eerdere waarschuwing

Toen de laatste KLM-vlucht met een Boeing 747 twee weken geleden zou landen, werden belangstellenden ook al opgeroepen niet te komen. Ondanks de oproep kwamen er toch veel mensen op de bijzondere gebeurtenis af. Het is nog niet duidelijk of de sluiting na 14 april verlengd zal worden. KLM heeft aangekondigd de 747 tijdelijk opnieuw voor een luchtbrug in te zetten. De eerste vlucht van deze dienstregeling vindt maandag plaats.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close