737 MAXBoeingCoronaCoronavirusVliegtuigtype & -bouwer

Boeing hervat werkzaamheden in verschillende fabrieken

De Boeing fabrieken in Puget Sound en Moses Lake, in de Amerikaanse staat Washington, gaan naar verwachting aanstaande maandag weer open. De fabrieken werden eind maart gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Weken

De fabrieken werden gesloten zodat er verschillende maatregelen konden worden ingevoerd om de verspreiding van het coronavirus in de fabrieken tegen te gaan. Door de fabrieken vaker schoon te maken, minder mensen tegelijk te laten werken en door ervoor te zorgen dat er voldoende afstand tussen werknemers hoopt Boeing de verspreiding van het virus te beperken.

Verlenging

De fabrieken zouden in eerste instantie twee weken gesloten blijven, maar dit werd vorige week met een week verlengd. De 2500 werknemers die in de fabrieken werken zijn onder andere betrokken bij de productie van de P-8 Poseidon, de KC-46 en bij de opslag van 737 MAX toestellen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/