fbpx
737 MAXBoeingCoronavirusVliegtuigen

Boeing hervat werkzaamheden in verschillende fabrieken

De Boeing fabrieken in Puget Sound en Moses Lake, in de Amerikaanse staat Washington, gaan naar verwachting aanstaande maandag weer open. De fabrieken werden eind maart gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Weken

De fabrieken werden gesloten zodat er verschillende maatregelen konden worden ingevoerd om de verspreiding van het coronavirus in de fabrieken tegen te gaan. Door de fabrieken vaker schoon te maken, minder mensen tegelijk te laten werken en door ervoor te zorgen dat er voldoende afstand tussen werknemers hoopt Boeing de verspreiding van het virus te beperken.

Verlenging

De fabrieken zouden in eerste instantie twee weken gesloten blijven, maar dit werd vorige week met een week verlengd. De 2500 werknemers die in de fabrieken werken zijn onder andere betrokken bij de productie van de P-8 Poseidon, de KC-46 en bij de opslag van 737 MAX toestellen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button