fbpx
AirlinesCoronavirusPiloten en Crew

Delta roept bemanning op om corona besmetting niet te delen

Delta heeft haar bemanning, specifiek het cabinepersoneel, opgeroepen om niet met collega’s te delen of zij besmet zijn met het coronavirus. Personeel wordt ook verzocht niets over hun gezondheid op sociale media te plaatsen.

Melden

Werknemers van de Amerikaanse maatschappij die besmet zijn worden verzocht dit te melden bij hun werkgever. Delta neemt vervolgens contact op met personen die mogelijk zijn besmet door de medewerkers.

Drukte

Ondanks een verminderde vraag naar vliegreizen en een forse vermindering van de capaciteit is het luchtruim boven de Verenigde Staten opvallend vol. Een redelijke hoeveelheid binnenlandse vluchten in de V.S. vliegt nog volgens schema.

Afstand

Aan boord van vluchten binnen de V.S. wordt niet gewerkt met een afstandsmaatregel, wat steeds meer maatschappijen wel invoeren. Bedrijven kiezen er dan bijvoorbeeld voor om tussen reizigers een stoel leeg te laten om zo de kans op besmetting te beperken.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button