Editors choiceLiefhebberNaast het nieuwsUpTubeVideo

UpTube: de leukste luchtvaartvideo’s voor thuisblijvers!

Om het thuisblijven wat aangenamer te maken, heeft Up de leukste luchtvaartvideo’s verzameld. Begin je met iconische vliegtuigen spotten vanuit de woonkamer of wil je zien hoe het er achter de schermen bij vliegmaatschappijen aan toegaat? Wat je voorkeur ook is, we hebben categorieën verzameld voor elke luchtvaartliefhebber. Ben je zelf een leuke video tegengekomen? Deel hem dan met andere luchtvaartliefhebbers door te mailen naar [email protected]! Deze lijst wordt continu geüpdatet met jullie aanbevelingen.
Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9Volgende pagina
Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close