fbpx
AirbusAirlinesCoronavirusNaast het nieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigen

‘Alleen China Southern vliegt nog commercieel met de A380’

China Southern zou de enige maatschappij zijn die nog reguliere commerciële vluchten uitvoert met de Airbus A380, zo melden verschillende media. De superjumbo wordt wereldwijd massaal aan de grond gehouden vanwege de beperkte vraag naar vliegreizen.

Route

Vaak vliegt China Southern momenteel niet met haar A380’s. Eens per week vliegt de maatschappij met het toestel tussen Guangzhou en Sydney. De maatschappij zet het vliegtuig normaliter niet alleen in op de populairste internationale routes, maar ook op verschillende binnenlandse routes.

Herstel

De Chinese luchtvaart is zich in rap tempo aan het herstellen. De vraag naar reizen neemt binnen het land weer toe en de reisrestricties worden opgeheven. De internationale routes blijven echter nog achter, mede vanwege de reisbeperkingen die in omliggende landen nog wel van kracht zijn.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button