fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVeiligheid

AirAsia slachtoffer van scam

AirAsia is het slachtoffer geworden van een scam. Iemand doet zich voor als Tony Fernandes, de CEO van AirAsia, waarin diegene mensen oproept lid te worden van de ‘Tony Fernandes Foundation.’

Scam

Degene die achter de scam zit, vraagt mensen lid te worden van de foundation, in ruil voor hulp met welk project dan ook. AirAsia benadrukt dat Fernandes en AirAsia niet gelieerd zijn aan de berichten en er bestaat ook geen Tony Fernandes Foundation. Wel bestaat er een AirAsia Foundation, maar ook daar hebben de berichten niets mee te maken.

Gegevens

De maatschappij roept reizigers op om voorzichtig te zijn en altijd de officiële kanalen van AirAsia te raadplegen voor het laatste nieuws met betrekking tot dit soort zaken. Ook zal de maatschappij nooit om persoonlijke gegevens of details vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button