NieuwsSchiphol Airport

Schiphol sluit parkeerterreinen

Vanaf dinsdag 14 april sluit Schiphol parkeerterrein P3. Het is niet de enige parkeergelegenheid die gesloten wordt.

Vakantiegangers

P3 wordt veel door vakantiegangers gebruikt, het is het terrein voor langparkeren. Zowel de parkeergarage, privium-parking als het parkeren in de open lucht wordt afgesloten. Schiphol wijt het aan een afgenomen vraag naar parkeerplekken.

Valet

Eerder sloot de luchthaven het goedkopere P4 basic parking en de terminal valet parking.

Kort parkeren

Parkeren is wel nog mogelijk. De garage dichtbij de terminal, P1, blijft open. Normaliter is deze alleen voor kort parkeren. De limiet van maximaal 48 uur parkeren is opgeschort. De prijs is verlaagd naar die van P3. Ook P6 Valet blijft open.

Wel ophalen

Auto’s die nu al op P3 staan kunnen wel nog worden opgehaald. Hoe vaak de bus naar P3 nog gaat, is niet duidelijk. Mensen die al een parkeerplek hadden geboekt kunnen die gratis annuleren of wijzigen. Als ze er wel gebruik van willen maken, kan dat nu op P1.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close