AirlinesFinancieelFrequente reizigerNieuwsProfessionalSamenwerking

Finnair start joint venture met Juneyao Air

Finnair en Juneyao Air willen een joint venture starten voor de route Helsinki – Shanghai Pudong. De twee maatschappijen hebben een intentieverklaring ondertekend om hun samenwerking uit te breiden.

Goedkeuring

Wel moet er nog goedkeuring komen vanuit de autoriteiten. “Ondanks de enorm uitdagende tijden voor onze industrie, blijven we bij Finnair standvastig in onze overtuiging en toewijding aan China als belangrijke markt en aan Juneyao Air als belangrijke partner”, zegt Ole Orver, CCO bij Finnair.

Codeshare

Juneyao Air startte in juli 2019 met de route Shanghai – Helsinki en sindsdien delen de maatschappijen hun codes voor deze routes en enkele andere bestemmingen. Ook is het voor klanten mogelijk sinds augustus vorig jaar om gebruik te maken van beide loyaliteitsprogramma’s op het gehele netwerk van beide maatschappijen.

Hecht

“Het afgelopen jaar hebben we een hecht en wederzijds voordelig partnerschap met Juneyao opgebouwd. Door de belangrijke stap te zetten om dit te ontwikkelen tot een diepere samenwerking gericht op onze hubs in Shanghai en Helsinki, zullen we niet alleen onze huidige klanten nog beter van dienst kunnen zijn, maar ook een platform kunnen bieden voor verdere groei in de toekomst, zodra de luchtvaartmarkt begint te normaliseren”, aldus Orver.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/