fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuwsProfessional

Finnair start joint venture met Juneyao Air

Finnair en Juneyao Air willen een joint venture starten voor de route Helsinki – Shanghai Pudong. De twee maatschappijen hebben een intentieverklaring ondertekend om hun samenwerking uit te breiden.

Goedkeuring

Wel moet er nog goedkeuring komen vanuit de autoriteiten. “Ondanks de enorm uitdagende tijden voor onze industrie, blijven we bij Finnair standvastig in onze overtuiging en toewijding aan China als belangrijke markt en aan Juneyao Air als belangrijke partner”, zegt Ole Orver, CCO bij Finnair.

Codeshare

Juneyao Air startte in juli 2019 met de route Shanghai – Helsinki en sindsdien delen de maatschappijen hun codes voor deze routes en enkele andere bestemmingen. Ook is het voor klanten mogelijk sinds augustus vorig jaar om gebruik te maken van beide loyaliteitsprogramma’s op het gehele netwerk van beide maatschappijen.

Hecht

“Het afgelopen jaar hebben we een hecht en wederzijds voordelig partnerschap met Juneyao opgebouwd. Door de belangrijke stap te zetten om dit te ontwikkelen tot een diepere samenwerking gericht op onze hubs in Shanghai en Helsinki, zullen we niet alleen onze huidige klanten nog beter van dienst kunnen zijn, maar ook een platform kunnen bieden voor verdere groei in de toekomst, zodra de luchtvaartmarkt begint te normaliseren”, aldus Orver.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button