fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

VietJet komt met onbeperkt vliegen-pas

VietJet komt met een ‘Power pass’ waarmee onbeperkt kan worden gevlogen voor een half jaar of voor een jaar. De twee varianten kosten omgerekend zo’n 352 euro en 669 euro.

Power pass

De variant van 352 euro is geldig voor binnenlandse vluchten tot 30 september 2020. Er mag 15 kilogram ruimbagage worden meegenomen en 7 kilogram bagage aan boord. De variant van 669 euro biedt hetzelfde, maar is geldig tot 31 maart 2021. Wel moeten bij beide varianten nog de belastingen en toeslagen worden betaald. De pas dekt alleen de basisprijs van het ticket.

AirAsia

In maart kwam AirAsia ook al met een unlimited pas, om het vertrouwen in de maatschappij te herstellen na het coronavirus. Deze kon in die periode worden aangeschaft voor omgerekend 106 euro. Met het ticket kan één jaar onbeperkt worden gevlogen tussen Kuala Lumpur en Australië, Japan, India, Korea en China.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button