fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Vogels nestelen zich in vleugel geparkeerde Vueling A320 | Video

Vogels hebben zich genesteld in de vleugel van een geparkeerde A320 van Vueling. Het vogelnestje werd maandag tijdens onderhoud ontdekt. Het is niet bekend of de vogels mogen blijven zitten totdat het toestel weer in gebruik wordt genomen, of dat het nestje is verwijderd uit de vleugel.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button