IncidentenNieuws

A350 British Airways en B777 Emirates in botsing op Dubai

Een A350 van British Airways en een Boeing 777-300ER zijn op Dubai International Airport in botsing gekomen met elkaar. Beide toestellen liepen schade op aan de stabilizer.

Incident

Het incident gebeurde bij de pushback, waarbij het toestel te ver naar achteren is verplaatst. De terugvlucht van BA naar Londen Heathrow (BA106) werd geannuleerd. De A350-1000 met registratie G-XWBA werd in juli 2019 ontvangen. Toestel A6-EBR van Emirates vliegt sinds 2006 bij de maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/