BoeingNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Boeing ontvangt 31 orders in maart; maar ook veel Max-annuleringen

Boeing heeft in maart 31 bestellingen ontvangen. Maar daarbij werden er 150 orders van Max-toestellen geannuleerd.

Orders

De nieuwe bestellingen omvatten twaalf 787 Dreamliners, één 767 vrachtvliegtuig en 18 militaire 737’s. De 150 annuleringen van Max’en komen onder andere van leasebedrijf Avalon en de Braziliaanse maatschappij GOL.

Leveringen

In het eerste kwartaal van dit jaar heeft de bouwer vijftig toestellen afgeleverd. Een jaar eerder was het aantal leveringen nog 149 in het eerste kwartaal. Er zijn 29 Dreamliner’s geleverd, zes 777’s, tien 767’s en vijf 737’s.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close