CargoCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuws

Finnair zet A350’s in als vrachtvliegtuig

Finnair zet tijdelijk A350’s in als vrachtvliegtuig. Er worden de komende periode meer dan tien vluchten uitgevoerd naar Tokio Narita, Seoul, Osaka, Shanghai en Guangzhou.

Vracht

Met de vrachtvluchten zullen medische goederen naar Finland en Estland worden vervoerd, coronavirus samples van de private gezondheidsorganisatie Mehiläinen en cruciale goederen van andere bedrijven en organisaties. Ook zullen er etenswaren worden vervoerd.

Ombouwen

Om de toestellen zo optimaal mogelijk te gebruiken voor cargo, zullen de passagierscabines uit twee A350’s worden gehaald. Hiervoor nam Finnair alleen vracht in de belly mee.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/