fbpx
BoeingCoronavirusNaast het nieuwsVliegtuigen

Boeing heropent fabriek in Puget Sound

Boeing heeft aangekondigd vanaf volgende week de productie in haar fabriek in Puget Sound, in de Amerikaanse staat Washington, te hervatten. In de fabriek wordt gewerkt aan de Boeing 747, 767, 777 en 787.

Sluiting

De Boeing fabrieken in en nabij Puget Sound werden vorige maand gesloten vanwege de uitbraak van het coronavirus. De fabrieken zouden in eerste instantie voor twee weken gesloten blijven, maar dit liep uit. In de tijd dat de fabrieken gesloten waren zijn er verschillende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Maatregelen

Die maatregelen houden in dat er aanwijzingen worden neergezet om duidelijk te maken of er voldoende afstand is tussen werknemers en dat er frequenter en grondiger schoongemaakt zal worden. Ook wordt er een rooster geïmplementeerd waarin werknemers op meer diverse tijden zullen werken zodat het aantal medewerkers op één tijdstip wordt verminderd.

Personeel

Afgelopen week gingen 2.500 werknemers weer aan de slag bij de militaire productielijn van Boeing. Vanaf komende week zullen nog eens 27.000 werknemers terugkeren naar hun werk. Personeelsleden die vanuit huis kunnen werken blijven dit de komende tijd doen.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button