fbpx
Groningen AirportNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkVideo

Fokkers voor onderhoud naar Groningen | Video

Een Fokker 70 en een Fokker 100 van Tus Airways, een Cypriotische chartermaatschappij, zijn gisteren geland op Groningen Airport Eelde. De toestellen zijn voor onderhoud, dat wordt uitgevoerd door Airline Technical Support, naar de noordelijke luchthaven gevlogen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button