fbpx
CoronavirusNL NieuwsRotterdam The HagueVideo

SLAM! draait Quarantaine Festival vanaf Rotterdam Airport

SLAM! organiseert vrijdagavond een show tussen de geparkeerde Transavia-vliegtuigen op Rotterdam The Hague Airport. Tussen 20 en 21 uur is de show te zien als onderdeel van het Quarantaine Festival.

Show

Van acht tot negen uur vanavond is de show van het DJ-duo Blasterjaxx via radiostation SLAM! te volgen. Ook is het optreden via YouTube en televisie te bekijken. Blasterjaxx draait de showset tussen de zes geparkeerde vliegtuigen van vliegmaatschappij Transavia en tegen de achtergrond van de vertrek- en aankomsthal.

Droom

Het was een droom van het DJ-duo om eens vanaf het platform van een luchthaven een show te draaien. Nu het commerciële vliegverkeer op de luchthaven van Rotterdam stil ligt, wordt de droom werkelijkheid. “Ik heb op veel gekke plekken gedraaid over de hele wereld, maar dit is echt bijzonder. Ik heb het echt naar mijn zin gehad en ik hoop mijn publiek thuis een plezier te doen met dit unieke optreden vanaf het luchthaventerrein”, aldus Blasterjaxx-DJ Thom Jongkind.

De show maakt deel uit van het SLAM! Quarantaine Festival en is vanavond tussen 20 uur en 21 uur onder meer hieronder te volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=EfanEw3EUjw
© Koen Laureij

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button