fbpx
CoronavirusNaast het nieuws

AirAsia hervat groot deel van haar vluchten

AirAsia heeft aangekondigd binnenlandse routes in verschillende landen te hervatten. De maatschappij voert momenteel nog enkele vluchten uit, maar wil dit stapsgewijs terugbrengen naar het reguliere schema.

Vluchten

Op 29 april zullen de binnenlandse vluchten van AirAsia in Maleisië van start gaan en op 30 april in Japan. Op 1 mei starten de binnenlandse routes in de Filipijnen en Thailand weer op. Op 4 mei vliegt de maatschappij weer in India en op 7 mei weer in Indonesië.

Grond

AirAisa heeft de afgelopen weken bijna haar gehele vloot aan de grond gehouden. In verschillende landen waar de maatschappij vloog was sprake van een, soms gedeeltelijke, lockdown. Nu veel reisrestricties in de landen waar AirAsia actief is worden opgeheven hervat het bedrijf haar routes weer.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button