fbpx
737 MAXAirlinesNieuwsProfessional

Nog meer annuleringen voor 737 Max

Boeing heeft 29 annuleringen gekregen voor de 737 Max van de luchtvaarttak van de China Development Bank (CDB). In maart verloor de bouwer al 150 Max-bestellingen.

Visie

“In het licht van de ontwikkelende marktomstandigheden hebben we de afgelopen maanden samengewerkt met Boeing om ons Max-orderboek te herzien en het af te stemmen met de veranderende markt en de toekomstige mogelijkheden”, zegt de CDB in een verklaring. Het bedrijf behoudt wel een andere order voor zeventig Max’en die nog geleverd moeten worden.

Orders

De bouwer ontving 31 bestellingen in maart, waaronder twaalf 787 Dreamliners, één 767 vrachtvliegtuig en 18 militaire 737’s. Er werden 150 737 Max-toestellen geannuleerd. In het eerste kwartaal van dit jaar heeft de bouwer vijftig toestellen afgeleverd. Een jaar eerder was het aantal leveringen nog 149 in het eerste kwartaal. Er zijn 29 Dreamliner’s geleverd, zes 777’s, tien 767’s en vijf 737’s.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button