Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol Airport

Schiphol stelt nieuwe terminal uit

De lopende aanbestedingsprocedure van de nieuwe terminal op Schiphol wordt verzet naar een latere datum. De oorspronkelijke gunningsdatum was in juni 2020.

Scenario’s

Hiernaast worden verschillende scenario’s uitgewerkt wat betreft de impact van het coronavirus, zegt Schiphol. De luchthaven maakte tevens bekend dat vanwege de coronacrisis een aantal bouwwerkzaamheden eerder worden uitgevoerd.

Terminal

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe terminal in gebruik zal worden genomen. Oorspronkelijk lag de datum op 2023, maar vorig jaar werd gemeld dat de bouw zeker niet voor 2024 klaar zou zijn. De bouw van de nieuwe pier is nog volop in uitvoering en blijft doorgaan, aldus Schiphol.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close