fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol Airport

Schiphol stelt nieuwe terminal uit

De lopende aanbestedingsprocedure van de nieuwe terminal op Schiphol wordt verzet naar een latere datum. De oorspronkelijke gunningsdatum was in juni 2020.

Scenario’s

Hiernaast worden verschillende scenario’s uitgewerkt wat betreft de impact van het coronavirus, zegt Schiphol. De luchthaven maakte tevens bekend dat vanwege de coronacrisis een aantal bouwwerkzaamheden eerder worden uitgevoerd.

Terminal

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe terminal in gebruik zal worden genomen. Oorspronkelijk lag de datum op 2023, maar vorig jaar werd gemeld dat de bouw zeker niet voor 2024 klaar zou zijn. De bouw van de nieuwe pier is nog volop in uitvoering en blijft doorgaan, aldus Schiphol.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button