fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuwsProfessional

Virgin Australia probeert hoofd boven water te houden

Virgin Australia probeert naarstig het hoofd boven water te houden. Het bedrijf gaat in een zogeheten ‘voluntary administration’. Vaughan Strawbridge, John Greig, Sal Algeri en Richard Hughes van Deloitte zijn aangesteld als administrators in een poging het bedrijf te herstructureren.

Vliegen

De maatschappij hoopt met deze stap te kunnen blijven vliegen. “Australië heeft een tweede maatschappij nodig en we zijn vastberaden om te blijven vliegen. Virgin Australia zal een vitale rol spelen in het herstel van de Australische economie na de Covid-19 pandemie door ervoor te zorgen dat het land toegang heeft tot een competitieve en hoge kwaliteitsmaatschappij”, aldus de airlines.

Aandelen

Vorige week zette Virgin Australia de aandelenhandel op pauze, terwijl er gesprekken werden gevoerd over de financierings- en herstructureringsopties. Eerder verzocht de maatschappij de regering ook al om 1,4 miljard Australische dollar aan steun.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button