AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol Airport

Aeromexico nog maar één keer per week naar Schiphol

Aeromexico vliegt tot en met 13 mei nog maar één keer per week naar Schiphol. Op donderdag vliegt de maatschappij van Mexico naar Amsterdam en op vrijdag van Amsterdam naar Mexico.

Schema

Vanaf 14 mei bouwt de maatschappij het schema weer geleidelijk op met twee vluchten per week naar Schiphol. AMS – MEX zal dan op vrijdagen en zaterdagen worden gevlogen en omgekeerd op donderdagen en zaterdagen.

Netwerk

“Het is belangrijk om te vermelden dat de situatie zich snel ontwikkelt. Dat betekent dat ons netwerk continu verandert. De veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop, dus we zullen doorgaan met het implementeren van preventieve maatregelen”, aldus de maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/