fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

AirAsia bouwt netwerk weer geleidelijk op

AirAsia bouwt het netwerk weer geleidelijk op, beginnend met binnenlandse vluchten in Maleisië vanaf 29 april. Daarna volgen Thailand en de Filipijnen op 1 mei, India op 4 mei en Indonesië op 7 mei. Wel moet er nog goedkeuring komen vanuit de autoriteiten.

Boeken

De binnenlandse routes zijn al te boeken via de website. Zodra de reisrestricties in andere landen worden opgeheven, zullen ook de internationale routes geleidelijk worden hervat.

Procedures

“We zijn erg blij dat we weer kunnen vliegen en onze gasten van dienst kunnen zijn, beginnend met binnenlandse routes en we hopen zo snel mogelijk alle operaties weer te kunnen starten”, vertelt Bo Lingam, President van de AirAsia Group. “We hebben onze gastenbehandelingsprocedures zowel aan de grond als aan boord grondig herzien in het licht van de pandemie.”

Mondkapje

Reizigers van de maatschappij worden geadviseerd preventieve maatregelen te nemen tijdens het vliegen, zoals het dragen van een mondkapje en het in acht nemen van de anderhalve meter regel. “De veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers staat bij ons voorop. We werken samen met de regelgevende instanties, de lokale autoriteiten, de civil aviation authority en de gezondheidsautoriteiten”, aldus de maatschappij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button