CargoCaribisch GebiedCoronavirusLicht en luchtigLiefhebberMaastricht AirportNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijkRoutesTrans-AtlantischVideoVideo opmerkelijkVliegtuigtype & -bouwer

Landing op Sint Maarten door de neuskoepel van een IL-76 | Video

Vorige week heeft een Ilyushin IL-76 hulpgoederen vervoerd van Maastricht naar Sint Maarten via Gander. Het vrachtvliegtuig, dat eigendom is van Volga-Dnepr Airlines, is al meer dan 50 jaar geleden ontworpen als vervanger van de Antonov AN-12. Net als de oudere Antonov beschikt de Ilyushin over een glazen koepel bij de neus. De onderstaande video toont hoe het toestel landt op de luchthaven van Sint Maarten, gefilmd door de neuskoepel.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/