fbpx
CargoCoronavirusLiefhebberMaastricht AirportNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkRoutes en BestemmingenVideoVliegtuigen

Landing op Sint Maarten door de neuskoepel van een IL-76 | Video

Vorige week heeft een Ilyushin IL-76 hulpgoederen vervoerd van Maastricht naar Sint Maarten via Gander. Het vrachtvliegtuig, dat eigendom is van Volga-Dnepr Airlines, is al meer dan 50 jaar geleden ontworpen als vervanger van de Antonov AN-12. Net als de oudere Antonov beschikt de Ilyushin over een glazen koepel bij de neus. De onderstaande video toont hoe het toestel landt op de luchthaven van Sint Maarten, gefilmd door de neuskoepel.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button