fbpx
Editors choiceFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Groen licht van inspectie voor Berlijn Brandenburg

Berlijn Brandenburg heeft groen licht gekregen van de inspectie. Volgens CEO Engelbert Lütke Daldrup staat er nu niets meer in de weg van de geplande opening in oktober dit jaar. Dat zei hij tijdens een bijeenkomst van de luchthavencommissie in het parlement.

Tests

De luchthaven heeft nu alle benodigde documenten, waaronder testcertificaten van de TÜV, de Duitse inspectie op het gebied van keuringen en certificeringen van materieel en apparatuur. De TÜV testte kabels voor de stroomvoorziening en de verlichting op de luchthaven.

Corona

Eerder deze maand zei de topman van de luchthaven ook dat de opening van de luchthaven makkelijker wordt door de coronacrisis. “Aangezien we beduidend minder verkeer verwachten dan oorspronkelijk verwacht in het najaar van 2020, zal de opening van BER gemakkelijker zijn omdat deze dan niet op de volle capaciteit zal draaien”, aldus Daldrup.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button