fbpx
CoronavirusMilitairNaast het nieuwsVliegtuigen

Lockheed levert minder F-35’s af door corona

Lockheed Martin verwacht dit jaar minder F-35’s te leveren vanwege de coronacrisis. De vliegtuigbouwer weet nog niet precies hoeveel minder F-35’s er geleverd zullen worden, maar kijkt nu naar de verschillende scenario’s.

Omzet

De bouwer zegt dit tijdens het bekendmaken van de resultaten over het eerste kwartaal van 2020. Het bedrijf rapporteerde een netto-omzet van 15,7 miljard dollar, tegenover 14,3 miljard dollar in het eerste kwartaal van 2019.

Winst

De nettowinst in het eerste kwartaal van dit jaar bedroeg 1,7 miljard dollar of 6,08 dollar per aandeel. In dezelfde periode in 2019 was dat 1,7 miljard dollar of 5,99 dollar per aandeel. De kasstroom uit bedrijfsactiviteiten in het eerste kwartaal was 2,3 miljard dollar en in het eerste kwartaal van 2019 was dat 1,7 miljard.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button