fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNL NieuwsTransavia

Transavia publiceert grootste gedeelte winterschema

Transavia heeft het grootste gedeelte van het winterschema gepubliceerd. Zo wil de maatschappij tegemoet komen aan reizigers van wie de vlucht is geannuleerd, door hen meer keuze te bieden bij het omboeken van de tickets.

Winter

De komende winter vliegt de maatschappij naar 53 bestemmingen. Het grootste gedeelte staat online, maar komende maand komen daar nog negen bestemmingen bij, te weten: Al Hoceima, Nador, Madeira, Dubai, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Palma en Lanzarote.

Vooruitzicht

Alle vliegtuigen van Transavia staan tot en met 27 mei aan de grond, met uitzondering van de toestellen die worden ingezet voor repatriëringsvluchten. “Toch kijkt Transavia graag vooruit om degenen van wie de reis is geannuleerd of mensen die hun reis willen verplaatsen, een mooi vooruitzicht te bieden. Waarbij als vanzelfsprekend de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten worden gehouden”, aldus de maatschappij.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button