AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuws

Emirates vliegt tot juli niet

Emirates hervat de reguliere vluchten nog niet voor juli, zo blijkt uit het geüpdatete vliegschema van de maatschappij. Wel blijft de airline repatriërings- en cargovluchten uitvoeren.

Amsterdam

Vanaf juli staan er wel weer enkele vluchten open om te boeken, maar mogelijk komen daar ook nog wijzigingen in. Zo staat er een route gepland tussen Dubai en Amsterdam. Vanaf 1 juli moet die vlucht veertien keer per week worden uitgevoerd en vanaf 2 september negentien keer per week.

Voorzorgsmaatregelen

Emirates maakte eerder deze week bekend de voorzorgsmaatregelen op de luchthaven en aan boord aan te passen. Al het cabine- en grondpersoneel dat in direct contact komt met reizigers, zal voorlopig een persoonlijke beschermingsuitrusting dragen. Deze uitrusting bestaat uit een beschermende wegwerpjas over het uniform, een masker dat het gezicht volledig bedekt, handschoenen en oogbescherming.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/