fbpx
Frequente reizigersNieuwsProfessionalVliegvelden

Eurowings hervat vluchten vanaf Stuttgart na renovatie landingsbaan

Eurowings heeft de vluchten vanaf Stuttgart hervat nadat de landingsbaan gerenoveerd is. De eerste vlucht vertrok vanochtend om 07:05 uur ’s ochtends naar Berlijn Tegel.

EW2002

De maatschappij vliegt tot zes keer per week vanaf Stuttgart naar Hamburg en Berlijn. Vlucht EW2002 vertrok vanochtend voor het eerst vanaf de gerenoveerde landingsbaan. Tijdens de renovatie tussen 6 en 22 april was er geen vliegverkeer mogelijk vanaf de luchthaven.

Skelet

Eurowings biedt momenteel basisdiensten aan op de luchthavens van Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart en Keulen met een zogenoemd ‘skeletprogramma’ dat binnenlandse Duitse vluchten en verbindingen naar geselecteerde Europese bestemmingen aanbiedt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button