fbpx
Air France-KLMCargoKLMMartinairNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

AF-KLM Martinair Cargo breidt vrachtnetwerk uit

Air France KLM Martinair Cargo breidt haar vracht- en charternetwerk in de komende zomer uit. Er komt onder meer een aantal bestemmingen bij.

Uitbreiding

Het vrachtvervoerbedrijf van de Air France-KLM Group geeft in een persbericht aan dat het vluchtnetwerk tegen het einde van het winterseizoen al aanzienlijk was geraakt door de coronacrisis. De komende tijd zal het bedrijf echter juist uitbreiden in zijn cargo-activiteiten. Deze week al neemt de vluchtcapaciteit naar Johannesburg, Bangkok, Beijing en Shanghai toe. Ook zal het aantal vluchten naar West-Afrika, Houston, Chicago, Toronto, Dubai, Hong Kong en Singapore vanaf komende week weer toenemen.

Zomer

In het zomerseizoen zal het reguliere full freighter-vluchtschema worden uitgevoerd. Vanaf Amsterdam en Parijs telt dit aantal op tot een totaal van 18 bestemmingen. Ook zal de maatschappij charter-services aanbieden door passagiersvliegtuigen voor vrachtvluchten in te zetten. Momenteel bestaat er bovendien een luchtbrug tussen Parijs en Shanghai en tussen Amsterdam en Shanghai en Beijing. Deze is in samenwerking met Philips en de Franse en Nederlandse overheden opgezet.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button