Eindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuws

Eindhoven Airport heeft voorterrein op de schop genomen | Foto’s

Eindhoven Airport heeft het voorterrein tussen de terminal en P1 op de luchthaven op de schop genomen. De Airport Boulevard verbindt de terminal met parkeergebouw P4.

Groen

“In het heringerichte verblijfsgebied heeft ‘groen’ een belangrijke plek”, zegt de luchthaven. “Zo telt het gebied in totaal bijna honderd bomen. Het verblijfsgebied is omgevormd tot een aangenaam verblijfsgebied voor reizigers en bezoekers.”

Verbinding

Met de metamorfose wil de luchthaven ook meer de verbinding opzoeken met de ‘Brainportregio’. “Zo zijn rollen weggelegd voor technologie, design en kunst. Voorbeelden daarvan zijn de bijzondere verlichting van lichtkunstenaar Har Hollands die met op afstand bestuurbare software kan inhaken op thema’s en de vitrines van ontwerper Piet Hein Eek waarin vanaf deze zomer wisselende exposities van het Van Abbemuseum te zien zijn”, aldus de luchthaven.

Evenementen

Eindhoven Airport wil het gebied ook beschikbaar stellen voor regionale evenementen. “Hiermee wordt het gebied een podium en een waardige entree voor de regio”, besluit Eindhoven Airport.

©Twycer
©Twycer

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close