Boeing 747Foto artikelKLMLiefhebberNieuwsNL nieuws

Foto: 747’s van KLM ontdaan van logo

De vier Boeing 747’s van KLM die eind maart met pensioen zijn gegaan, zijn inmiddels op Schiphol allemaal ontdaan van hun logo’s.

Toekomst

Over de toekomst van de uitgefaseerde 747’s kan KLM nog niets bekendmaken. Wel is op bovenstaande foto te zien dat de logo-stickers inmiddels van alle vier vliegtuigen zijn verwijderd. De uitfasering van de vliegtuigen werd in verband met de coronacrisis een jaar naar voren gehaald. Vervolgens kondigde KLM aan twee 747 Combi’s tijdelijk nog in te zetten voor een luchtbrug tussen Nederland en Azië. De maatschappij haalt er, in samenwerking met Philips en de Rijksoverheid, onder meer medische voorzieningen vandaan. De luchtbrug zorgt voor een extra vrachtcapaciteit van 250 ton per week, en wordt gevlogen door de PH-BFT, de PH-BFV en de PH-BFW.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/