fbpx
Foto-artikelKLMLiefhebberNieuwsNL Nieuws

Foto: 747’s van KLM ontdaan van logo

De vier Boeing 747’s van KLM die eind maart met pensioen zijn gegaan, zijn inmiddels op Schiphol allemaal ontdaan van hun logo’s.

Toekomst

Over de toekomst van de uitgefaseerde 747’s kan KLM nog niets bekendmaken. Wel is op bovenstaande foto te zien dat de logo-stickers inmiddels van alle vier vliegtuigen zijn verwijderd. De uitfasering van de vliegtuigen werd in verband met de coronacrisis een jaar naar voren gehaald. Vervolgens kondigde KLM aan twee 747 Combi’s tijdelijk nog in te zetten voor een luchtbrug tussen Nederland en Azië. De maatschappij haalt er, in samenwerking met Philips en de Rijksoverheid, onder meer medische voorzieningen vandaan. De luchtbrug zorgt voor een extra vrachtcapaciteit van 250 ton per week, en wordt gevlogen door de PH-BFT, de PH-BFV en de PH-BFW.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button