fbpx
AirlinesCoronavirusFinancieelNaast het nieuwsProfessional

Lufthansa ziet omzet eerste kwartaal met bijna een vijfde dalen

Lufthansa zag in het eerste kwartaal van dit jaar de omzet dalen met achttien procent tot 6,4 miljard euro. Dat blijkt uit de voorlopige resultaten van de Lufthansa Group.

Eerste kwartaal

In maart dit jaar zag het bedrijf de grootste daling van het kwartaal waarbij er 1,4 miljard euro verdampte, wat neerkomt op min 47 procent. In het eerste kwartaal van 2019 was de omzet van de Groep nog 7,8 miljard euro.

Tweede kwartaal

Voor het tweede kwartaal verwacht de Groep een nog hoger verlies. “Op dit moment is het niet mogelijk te voorzien wanneer de luchtvaartmaatschappijen van de Groep hun normale vluchtactiviteiten weer kunnen hervatten. De Groep verwacht daarom in het tweede kwartaal een aanzienlijk hoger verlies dan in het eerste kwartaal”, aldus Lufthansa.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button