fbpx
AirlinesCoronavirusFinancieelNaast het nieuws

Virgin Atlantic op zoek naar koper

Richard Branson is op zoek naar een koper voor Virgin Atlantic, zo melden verschillende Britse media. De maatschappij heeft het zwaar te verduren door de coronacrisis, maar krijgt geen staatssteun van de Britse overheid.

Biedingen

Eind mei moeten de biedingen op de maatschappij binnen zijn en half juni moet bekend zijn wat er met de maatschappij zal gebeuren. Er zouden meer dan 50 gegadigden zijn om de maatschappij over te nemen.

Amerika

Delta kan haar aandeel in de Engelse maatschappij niet uitbreiden. Het is niet toegestaan voor de Amerikaanse maatschappij om meer dan de helft van de aandelen van Virgin Atlantic in handen te krijgen.

Steun

Mocht het Virgin Atlantic niet lukken om een geschikte koper te vinden, dan zou de maatschappij alsnog overheidssteun kunnen krijgen. De maatschappij vroeg eerder om 500 miljoen pond aan staatssteun.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button