AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenFinancieelOverig nieuwsOvernamesTrans-Atlantisch

Virgin Atlantic op zoek naar koper

Richard Branson is op zoek naar een koper voor Virgin Atlantic, zo melden verschillende Britse media. De maatschappij heeft het zwaar te verduren door de coronacrisis, maar krijgt geen staatssteun van de Britse overheid.

Biedingen

Eind mei moeten de biedingen op de maatschappij binnen zijn en half juni moet bekend zijn wat er met de maatschappij zal gebeuren. Er zouden meer dan 50 gegadigden zijn om de maatschappij over te nemen.

Amerika

Delta kan haar aandeel in de Engelse maatschappij niet uitbreiden. Het is niet toegestaan voor de Amerikaanse maatschappij om meer dan de helft van de aandelen van Virgin Atlantic in handen te krijgen.

Steun

Mocht het Virgin Atlantic niet lukken om een geschikte koper te vinden, dan zou de maatschappij alsnog overheidssteun kunnen krijgen. De maatschappij vroeg eerder om 500 miljoen pond aan staatssteun.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close