fbpx
Air FranceCoronavirusNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Air France A380 landt in Teruel | Video

Air France houdt haar Airbus A380’s in verband met het coronavirus al enkele weken aan de grond. Afgelopen weekend zijn enkele superjumbo’s van de maatschappij naar het Spaanse Teruel gevlogen om opgeslagen te worden. De onderstaande video toont hoe een A380 van Air France landt op de luchthaven in het noorden van Spanje.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button