fbpx
Air FranceCoronavirusNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Air France A380 landt in Teruel | Video

Air France houdt haar Airbus A380’s in verband met het coronavirus al enkele weken aan de grond. Afgelopen weekend zijn enkele superjumbo’s van de maatschappij naar het Spaanse Teruel gevlogen om opgeslagen te worden. De onderstaande video toont hoe een A380 van Air France landt op de luchthaven in het noorden van Spanje.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button