fbpx
AirlinesNieuws

Nieuwe dochter Air Arabia ontvangt certificering

Air Arabia Abu Dhabi, een dochteronderneming van Air Arabia in samenwerking met Etihad, heeft haar Air Operating Certificate ontvangen. De nieuwe maatschappij moet het routenetwerk van Etihad Airways aanvullen.

Vliegen

Air Arabia Abu Dhabi zal in verband met het coronavirus voorlopig nog niet vliegen. De maatschappij zal samen met de General Civil Aviation Authority, de luchtvaartautoriteit van de Verenigde Arabische Emiraten, afstemmen wanneer de vluchten kunnen worden gestart.

Budget

Met de nieuwe maatschappij hopen Air Arabia en Etihad in te spelen op de normaliter grote vraag naar goedkope vliegreizen vanuit de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai bedient Emirates het prijsvechter segment al met dochtermaatschappij flydubai.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button