AirlinesGolf-regioIndustrieLow-costNieuws

Nieuwe dochter Air Arabia ontvangt certificering

Air Arabia Abu Dhabi, een dochteronderneming van Air Arabia in samenwerking met Etihad, heeft haar Air Operating Certificate ontvangen. De nieuwe maatschappij moet het routenetwerk van Etihad Airways aanvullen.

Vliegen

Air Arabia Abu Dhabi zal in verband met het coronavirus voorlopig nog niet vliegen. De maatschappij zal samen met de General Civil Aviation Authority, de luchtvaartautoriteit van de Verenigde Arabische Emiraten, afstemmen wanneer de vluchten kunnen worden gestart.

Budget

Met de nieuwe maatschappij hopen Air Arabia en Etihad in te spelen op de normaliter grote vraag naar goedkope vliegreizen vanuit de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai bedient Emirates het prijsvechter segment al met dochtermaatschappij flydubai.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/