fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Thaise airlines herstarten binnenlandse operaties vanaf mei

Enkele Thaise maatschappijen herstarten vanaf 1 mei binnenlandse vluchten. De Civil Aviation Authority van Thailand sprak in het weekend met twintig Thaise maatschappijen om de richtlijnen hiervoor te bespreken. In ieder geval Thai AirAsia en Thai Lion Air hebben al gezegd de vluchten te hervatten.

Maatregelen

De maatregelen houden in dat niet meer dan zeventig procent van de stoelen mag worden verkocht en dat passagiers hun eigen mondkapje moeten meenemen en dragen. De bemanning krijgt mondkapjes, handschoenen en beschermende pakken uitgereikt. Maaltijden tijdens de vluchten worden niet uitgedeeld en passagiers mogen hun eigen eten en drinken niet meenemen aan boord.

Temperatuur

Thai AirAsia gaf eerder aan dat de temperatuur van passagiers zal worden opgenomen alvorens zij aan boord gaan en er mag slechts één kleine tas met een gewicht van minder dan vijf kilogram worden meegenomen. Van personeel van de maatschappij wordt vooraf ook de temperatuur gemeten.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button