AirlinesGolf-regioIndustrieLow-costNieuws

Wizz Air wil dochter eerder lanceren

Wizz Air wil haar in Abu Dhabi gevestigde dochtermaatschappij eerder dan gepland laten vliegen. Waar de Arabische tak van de prijsvechter in eerste instantie in het najaar gelanceerd zou worden, wil de maatschappij dit nu voor de herfst doen.

Concurrentie

Wizz Air is niet de enige maatschappij die dit jaar een dochter opzet in Abu Dhabi. Naast de Europese budgetvlieger heeft ook Air Arabia aangekondigd samen met Etihad een dochter op te richten in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Economie

Er moeten routes worden aangevlogen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Binnenkort start de maatschappij met de werving van nieuwe medewerkers. De oprichting van de maatschappij moet ook zorgen voor een economische boost, wat in het Ghadan-21 programma zou passen. Onder deze naam pompt de regering 50 miljard Dirham in de economie voor de ontwikkeling van het emiraat.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/