fbpx
AirlinesCargoCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

American Airlines 2 keer per week met alleen vracht tussen Schiphol en Dallas

American Airlines start een vrachtvlucht tussen Amsterdam en Dallas/Fort Worth die twee keer per week zal worden uitgevoerd. De route wordt gevlogen met een Boeing 777-300ER.

Schiphol

“Schiphol is een belangrijke cargohub in Europa”, zegt Tim Isik, directeur cargo sales Europa, Midden-Oosten en Afrika. “American’s nieuwe cargo-only service tussen Amsterdam en onze grootste hub in de Verenigde Staten, Dallas/Fort Worth, stelt ons in staat om de Nederlandse en Amerikaanse economie te laten draaien.”

Routes

De maatschappij kondigt ook een aantal andere cargoroutes aan naar verschillende bestemmingen, waarin Dallas/Fort Worth – Dublin, JFK – Heathrow en Miami – Buenos Aires. De widebodies vliegen zeventien keer per week met vracht en de maatschappij blijft ook passagiersvliegtuigen inzetten om cargo te vervoeren.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button