fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Ukraine International naar Schiphol voor repatriëring

Ukraine International Airlines vliegt eenmalig naar Amsterdam om reizigers te repatriëren. Ook staan er nog negen andere vluchten op de planning.

Schema

De vlucht van Kiev naar Amsterdam staat gepland voor 1 mei, evenals Kiev – Tel Aviv. Twee dagen later wordt er vanaf Kiev naar Genève en Dubai gevlogen. Op 5 mei vliegt de maatschappij voor repatriëring naar Toronto, Dortmund en Praag. Het speciale vliegschema wordt afgesloten met een vlucht naar Madrid en Milaan op 7 mei en München op 9 mei.

Ticket

De vlucht naar Kiev kost ongeveer 235 euro en de vlucht naar Amsterdam kost ongeveer 223 euro. De handbagage mag maximaal 7 kilogram wegen en er mag nog één accessoire mee van maximaal 5 kilogram. Bij het bedrag zit ook ruimbagage van 23 kilogram inbegrepen. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 737 onder vluchtnummer PS1102 (AMS- KBP) en PS1101 (KBP – AMS).

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button