AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Wizz Air verplicht mondkapje en kondigt nieuwe routes aan

Wizz Air verplicht reizigers voorlopig om een mondkapje te dragen tijdens de vlucht. Ook neemt de maatschappij nog andere veiligheidsmaatregelen vanwege corona, zoals contactloze betalingen en er wordt extra schoongemaakt.

Lviv

Tegelijkertijd kondigt de maatschappij de opening van een basis op Lviv aan vanaf 1 juli. Er zal één A320 worden gestationeerd op Danylo Halytskyi International Airport. Hiermee worden vijf nieuwe routes gestart: naar Billund, Tallinn, Lissabon, Hamburg en Szczecin. Vanaf Kharkiv zal er een route worden toegevoegd naar Tallinn en Berlijn.

Toewijding

“We zijn verheugd de uitbreiding van ons Oekraïense netwerk aan te kondigen en tegelijkertijd verbeterde gezondheidsmaatregelen door te voeren. Vandaag markeren we een grote mijlpaal in de geschiedenis van de Wizz-operaties in Oekraïne. Deze investering onderstreept onze toewijding aan het land op de lange termijn”, aldus George Michalopoulos, CCO bij Wizz Air.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/