CoronaCorona gevolgen maatschappijenNL nieuwsOverig nieuwsTransavia

Transavia mikt op start eind mei

Transavia hoopt vanaf 28 mei de vluchten weer op te kunnen starten. Of die datum blijft staan, dat wordt over een paar weken besloten.

Besluit

Een woordvoerster van de maatschappij zegt tegenover Up in the Sky dat Transavia continu monitort op welke luchthavens wel en niet gevlogen mag worden. “Dit hangt af van wat de Nederlandse overheid toestaat, maar ook wat buitenlandse overheden besluiten. Data wijzigen continu, dat betekent dat er ook wekelijks veranderingen zijn. We zullen daarom medio mei het besluit nemen of verlenging van het niet vliegen nodig is of niet”, zegt de woordvoerster.

Routes

Welke routes als eerste weer zullen worden opgepakt, kan Transavia nog niet zeggen. Het is namelijk nog onzeker wat de Nederlandse en buitenlandse overheden besluiten. “We kijken dan waar de restricties en beperkingen nog gelden en waar we wél op kunnen, willen en mogen vliegen”, aldus Transavia.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close