AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusIndustrieOverig nieuwsRoutes

Lufthansa verwacht in de herfst weer routes te hervatten

Lufthansa verwacht in de herfst te kunnen beginnen met het langzaam heropbouwen van het netwerk. Bij de Duitse maatschappij is de verwachting dat in de luchtvaartindustrie pas in 2023 een nieuwe balans zal worden gevonden.

Herfst

Eerder gaf Lufthansa al aan weinig van de zomer te verwachten, voornamelijk vanwege de wereldwijde reisrestricties. Nu blijkt uit een speech van topman Carsten Spohr dat de maatschappij zich voorbereidt op een zomer op de grond. Spohr zal dinsdag de aandeelhouders digitaal toespreken, maar zijn tekst is al gepubliceerd.

2023

Lufthansa verwacht dat in 2023 een nieuwe balans wordt gevonden. Het bedrijf gaat er echter van uit dat ook dan het aantal reizigers een stuk lager zal liggen dan voor de coronacrisis. De capaciteit van de gehele Lufthansa groep zal nog enkele jaren lager liggen dan voor de coronacrisis, aangezien de groep veel vliegtuigen vervroegd met pensioen stuurt.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close