AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusFinancieelIndustrieOverig nieuws

United houdt rekening met duizenden ontslagen in oktober

United Airlines houdt rekening met mogelijke massaontslagen in oktober. De top van de maatschappij heeft aangegeven alles op alles te zetten om het bedrijf overeind te houden, daar horen volgens topman Scott Kirby ook grootschalige ontslagen bij.

Personeel

Kirby geeft aan dat er nog geen concrete plannen zijn om in het personeelsbestand te snijden. De maatschappij kan, deels vanwege een steunpakket, haar personeel de komende tijd nog betalen. United zou pas vanaf oktober personeel kunnen ontslaan, dat was een voorwaarde van het steunpakket dat United heeft ontvangen.

2021

Alhoewel United op korte termijn geen verbetering van de situatie ziet, is het bedrijf hoopvol over 2021. Er zouden nu al meer zoekopdrachten zijn geweest voor reizen in de voorjaarsvakantie van 2021 dan voor 2020 het geval was. Boekingen laten echter nog op zich wachten, vermoedelijk volgen deze pas als er meer zekerheid is voor de reizigers.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/