fbpx
AirbusBoeingIncidentenLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

Wind blaast Boeing 787 tegen Airbus A350 aan | Video

Een Boeing 787-8 van Qatar Airways is donderdag tegen een Airbus A350 van Qatar Airways aangeblazen op de luchthaven van Doha, de hoofdstad van Qatar. Qatar Airways heeft laten weten dat beide vliegtuigen leeg waren en dat de toestellen slechts licht beschadigd zijn geraakt.

©sick9990101

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button