fbpx
CoronavirusRoutes en Bestemmingen

Nog twee weken geen passagiersvluchten in India

India heeft aangekondigd het verbod op passagiersvluchten met twee weken te verlengen tot en met zondag 17 mei. Het verbod geldt niet alleen voor binnenlandse vluchten, maar ook voor internationale vluchten.

Repatriëring

Voor repatriëringsvluchten van een naar India wordt een uitzondering gemaakt. Vluchten waarmee reizigers uit India worden opgehaald krijgen ruim baan in het land. Voor in het buitenland gestrande Indiërs is het echter lastig om naar huis te komen omdat er relatief weinig repatriëringsvluchten worden georganiseerd.

Vracht

De hoeveelheid vrachtvluchten neemt wereldwijd toe. Ook India ziet een toename in de hoeveelheid vrachtvluchten. Voor de bemanning van de vrachttoestellen zijn op veel vliegvelden aparte hotels waar alleen luchtvaartpersoneel verblijft. De bemanning mag het hotel meestal niet verlaten tot het vertrek van de terugvlucht. Op deze manier hopen landen de verspreiding van het coronavirus door luchtvaartpersoneel tegen te gaan.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button