CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusIndustrieRoutes

Nog twee weken geen passagiersvluchten in India

India heeft aangekondigd het verbod op passagiersvluchten met twee weken te verlengen tot en met zondag 17 mei. Het verbod geldt niet alleen voor binnenlandse vluchten, maar ook voor internationale vluchten.

Repatriëring

Voor repatriëringsvluchten van een naar India wordt een uitzondering gemaakt. Vluchten waarmee reizigers uit India worden opgehaald krijgen ruim baan in het land. Voor in het buitenland gestrande Indiërs is het echter lastig om naar huis te komen omdat er relatief weinig repatriëringsvluchten worden georganiseerd.

Vracht

De hoeveelheid vrachtvluchten neemt wereldwijd toe. Ook India ziet een toename in de hoeveelheid vrachtvluchten. Voor de bemanning van de vrachttoestellen zijn op veel vliegvelden aparte hotels waar alleen luchtvaartpersoneel verblijft. De bemanning mag het hotel meestal niet verlaten tot het vertrek van de terugvlucht. Op deze manier hopen landen de verspreiding van het coronavirus door luchtvaartpersoneel tegen te gaan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/