fbpx
CoronavirusNaast het nieuwsOpmerkelijk

Russische maatschappij bezorgt vliegtuigmaaltijden aan huis

De Russische maatschappij Ural Airlines is begonnen met het aan huis bezorgen van vliegtuigmaaltijden. Door de maaltijden te bezorgen hoopt de maatschappij reizigers alsnog een vakantiegevoel te kunnen geven.

Maaltijden

De maaltijden kunnen bezorgd worden in Moskou, Sint Petersburg en Jekaterinenburg. Een business class maaltijd kost 1250 roebels, omgerekend iets meer dan 15 euro. Een economy maaltijd kost 550 roebels, omgerekend iets minder dan 7 euro. De maaltijden worden geserveerd op een standaard dienblad.

Opsteker

In Rusland is sprake van een volledige lockdown. Mensen kunnen hun huis, in steden vaak een appartement, niet zomaar verlaten. Door vliegtuigmaaltijden te bezorgen hoopt Ural Airlines de situatie voor de opgesloten Russen toch iets beter te maken.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button