fbpx
Air FranceCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsVeiligheid

Air France verplicht mondkapje

Air France maakt het dragen van een mondkapje vanaf 11 mei verplicht omdat het dragen van gezichtsbescherming in het openbaar vervoer van Frankrijk vanaf die datum ook verplicht is.

Mondkapje

Klanten worden per e-mail of sms op de hoogte gesteld dat ze hun eigen mondkapje mee moeten nemen. De bemanning van Air France droeg de afgelopen weken al een mondkapje.

Maatregelen

Eerder nam de maatschappij al andere veiligheidsmaatregelen, zoals het vaker en grondiger schoonmaken van de vliegtuigen, de social distancing mogelijk maken en de interactie tussen medewerkers en klanten verminderen. Daarnaast wordt de lucht in de cabine elke 3 minuten vernieuwd met een HEPA-filter.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button