CoronaCorona gevolgen maatschappijenFinancieelOverig nieuwsProfessional

Iberia en Vueling krijgen miljoenenlening

Iberia en Vueling hebben een akkoord bereikt met Spaanse banken voor een miljoenenlening om de coronacrisis door te komen.

Lening

Iberia krijgt 750 miljoen euro en Vueling 260 miljoen. Het geld mag niet voor andere maatschappen worden gebruikt en Iberia mag het geld niet gebruiken voor de aanschaf van Air Europa.

Garant

De leningen hebben een looptijd van vijf jaar, maar zijn te allen tijde terugbetaalbaar zonder boete. Het programma Instituo de Crédito Oficial (ICO) staat garant voor de leningen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close