fbpx
IncidentenKLMMartinairNieuwsNL Nieuws

Martinair 747 uit voorzorg teruggekeerd naar Amsterdam

De Martinair 747 PH-MPS die deze week onderweg was naar Caïro is boven Slovenië uit voorzorg teruggekeerd naar Amsterdam. Dat bevestigt Martinair tegenover Up in the Sky.

Caïro

“Dat was een weloverwogen beslissing om te voorkomen dat we mogelijk met technische problemen in Caïro vast zouden komen te staan”, zegt Martinair. “Het toestel had namelijk een indicatieprobleem aan één van de vier motoren en gezien de coronasituatie zijn er weinig mogelijkheden om technisch personeel naar Caïro te sturen.”

Opgelost

Om te voorkomen dat het toestel vast zou komen te staan in Caïro is besloten om weer terug te vliegen naar Amsterdam. Daar is het toestel nagekeken en is het probleem opgelost.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button